Loading...
Stap 1

Uw nieuwe Peugeot 208 GT Line

Motor
ELEKTRISCH*
Kleurs
GEEL FARO
1.2L PURETECH 100 PK*
ELEKTRISCH*
1.5L BLUEHDi 100 PK*
ELEKTRISCH*

1.2L PURETECH 100 PK*
Achttrapsautomaat EAT8
ELEKTRISCH*

1.5L BLUEHDi 100 PK*
Manuele 6-versnellingsbak

*De voertuigen die op deze website worden gepresenteerd moeten nog worden gehomologeerd en bijgevolg zijn de technische gegevens en specificaties van deze voertuigen voorlopig en worden ze vermeld in afwachting van homologatie. De definitieve specificaties, opties en uitrusting zullen worden bevestigd voor de voertuigen kunnen worden besteld.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2 -UITSTOOT

Waarden conform WLTP(5):

 • 1.2l PureTech 100 pk (achttrapsautomaat) : Brandstofverbruik 5,5 gemengd verbruik WLTP (l/100 km) -  CO2-uitstoot gemengd WLTP : 126 (g/km)
 • 1.5l BLUEHDi 100 pk (manuele zesversnellingsbak) : Brandstofverbruik 4,8 gemengd verbruik WLTP (l/100 km) - CO2-uitstoot (gemengd) WLTP : 111 (g/km)
 • Waarden NEDC(6)

 • 1.2l PureTech 100 pk (achttrapsautomaat) : Brandstofverbruikt 3,9 gemengd verbruik NEDC (l/100 km) -  CO2-uitstoot (gemengd) NEDC : 103 (g/km)
 • 1.5l BLUEHDi 100 pk (manuele zestrapsversnellingsbak) : Brandstofverbruik 3,2 gemengd verbruik NEDC (l/100 km) - CO2-uitstoot (mixte) NEDC : 85 (g/km)
 • Indicatieve waarden, vermeld in afwachting van homologatie.

  Stap 2

  Uw informatie

  Stap 3

  Uw reservatiebedrag (500 €)

  BESTEL ALS EEN VAN DE EERSTEN

  Kies, test, bevestig

  1 – RESERVATIE

  Personaliseer uw nieuwe PEUGEOT 208 GT Line, kies uw verkooppunt en bevestig uw reservatie met een overschrijving van 500 €. Zo bent u bij de eersten om te bestellen en via e-mail te worden geïnformeerd over de nieuwe PEUGEOT 208.

  2 – BESTELLING
  IN UW VERKOOPPUNT

  Eens uw reservatie bevestigd, neemt uw verkooppunt in juni contact met u op nog voor er bestellingen kunnen worden geplaatst om uw nieuwe PEUGEOT 208 definitief te configureren en te bestellen.

  3 – TESTRIT MET
  DE NIEUWE PEUGEOT 208

  Beleef een ervaring die uw keuze(1) bevestigt aan de hand van een testrit met de nieuwe PEUGEOT 208 die u tegen eind 2019 wordt aangeboden door uw verkooppunt. Na de testrit hebt u 7 werkdagen de tijd om uw bestelling desgewenst te annuleren.

  4 – LEVERING VAN UW
  NIEUWE PEUGEOT 208

  Geniet begin 2020 als één van de eersten van het onweerstaanbare design en de innovatieve technologie van de nieuwe PEUGEOT 208.

  HULP NODIG?

  U beschikt over hulp via telefoon, op werkdagen van 8.30 tot 17u op het nr. 078 15 16 15**

  **Bijkomende kosten kunnen van toepassing zijn naargelang uw operator

  Het bedrag dat u bij de reservatie overschreef wordt volledig terugbetaald, of u de wagen bestelt of niet. U kan uw reservatie ten alle tijde annuleren en uw 500 € terugbetaald krijgen door ons te bellen of via uw persoonlijke ruimte op de website.

  **Bijkomende kosten kunnen van toepassing zijn naargelang uw telefoonoperator

  (2) De vermelde waarden inzake brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn conform WLTP homologatie (EU Richtlijn 2017/948). Vanaf 1 september 2018 worden nieuwe wagens gehomologeerd op basis van een wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor lichte voertuigen (WLTP), een meer realistische procedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Deze meer realistische WLTP-procedure vervangt de bestaande Europese NEDC-procedure. Door de meer realistische testomstandigheden liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot gemeten met de WLTP-procedure doorgaans hoger dan de waarden gemeten met de NEDC-procedure. Deze waarden kunnen bovendien variëren in functie van de uitrusting, opties en gemonteerde banden. Voor meer informatie kan u terecht bij uw dealer. Meer informatie vindt op de PEUGEOT website van uw land peugeot.be.

  (3) Indicatieve waarden, meegedeeld in afwachting van homologatie. Verbruik en CO2-uitstoot zijn bepaald op basis van de nieuwe WLTP-reglementering (EU Richtlijn 2017/948) en omgezet naar NEDC om te kunnen worden vergeleken met andere voertuigen. Voor meer informatie kan u terecht bij uw dealer. De waarden houden geen rekening met gebruiksomstandigheden, rijstijl, uitrusting noch opties en kunnen verschillen in functie van de gemonteerde banden. Raadpleeg de gids voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot die gegevens bevat voor alle modellen van nieuwe personenvoertuigen en die je kan terugvinden op https://www.energievreters.be/HouseClosed.aspx?lang=NL

  (4) Zie de algemene reservatievoorwaarden